Aanbod

Je hebt een plan nodig?

Je zoekt een tekstschrijver?

Je hebt een procesbegeleider nodig?

Je hebt een plan* nodig?

Kies voor opleiding

Ik leid jouw medewerkers op. Nadien weten ze hoe ze een plan moeten opzetten. Welke onderdelen en fases er zijn. Ze krijgen ook bronnenmateriaal mee. Een opleiding duurt 1 tot 2 dagen, groep telt maximum 10 personen.

Kies voor begeleiding

Ik begeleid jouw team tijdens het schrijven van het plan. Ik zet jullie op weg en ben er bij elke cruciale fase bij. Hoe je een plan opzet, de onderdelen en de fases, en het bronnenmateriaal horen er ook bij. Begeleiding duurt 5 tot 10 dagen.

Kies voor een projectleider

Ik neem jullie op sleeptouw. Als projectleider begeleid ik het proces van A tot Z. We werken intens samen. Jullie bijdrage is noodzakelijk. Maar het organiseren, verzamelen en schrijven doe ik. Een plan schrijven duurt 15 tot 20 dagen.

*beleidsplan, toekomstnota, subsidiedossier, communicatieplan, stappenplan, informatiebeheersplan, ordeningsplan

Je zoekt een tekstschrijver?

Elke tekst is verschillend. Ik schrijf zowel creatieve, commerciële als beleidsteksten. Reclameteksten zijn niet mijn specialiteit. Ik kan je doorverwijzen naar een collega. Het schrijfproces start met een gesprek. Wie ben jij? Wat heb je nodig? Neem contact met me op en we bespreken jouw project.

Je hebt een procesbegeleider nodig?

Een proces begeleiden is maatwerk. Wil je een traject op basis van storytelling? Zoek je een tijdelijke invaller? Wil je een doorlichting van je diensten? Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Alles start met een gesprek over wat jij zoekt. Samen kijken we welke oplossing het beste past. Neem contact met me op.